Welkom bij Mind of Support.

Meer dan twaalf jaar geleden kwam ik onbewust uit bij een van mijn passies. Apple. Na jaren gewerkt te hebben bij een Apple Premium Reseller heb ik besloten om mijn kennis door te geven. Door te geven aan u. Ik kreeg immers vaak de vraag of er geen privé lessen gegeven worden.

Je kon immers wel geregeld een les gaan volgen in een winkel maar dat was toch hetzelfde niet en ik merkte dat bijvoorbeeld niet iedereen ook dat graag doet of voor uit komt. Vandaar dit initiatief. Wij komen naar jou toe. In de privé van jouw woning. Zonder gestoord te worden door 15 andere cursisten.

Daarnaast worden we ook geregeld ingehuurd voor bedrijven, KMO’s enzoverder. Vaak omdat er iets niet goed werkt en dat lossen wij dan op. Vaak zijn we veel goedkoper dan support contracten die grote bedrijven vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *